Lediga tjänster

Vill du vara en del av Sveriges kanske mest spännande projekt?

Arbetsledare, Västlänken

VSM Entreprenad är en av Sveriges ledande maskinentreprenörer och är en del av Bellman Group. VSM är i en spännande fas med att etablera sig på Västkusten med Västlänken som det centrala projektet. Vi har en spännande tid framför oss och hoppas med detta på att komplettera vårt härliga gäng i Väst med ännu en arbetsledare.

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare kommer du att leda verksamheten och dina medarbetare mot uppsatta affärsmål med nöjda kunder och lönsamma projekt. Detta gör du tillsammans med platschef och affärsområdeschef. Du rapporterar till platschef. Som arbetsledare driver du ett eller fler projekt on-site.

I rollen ingår att:

  • Leda och fördela arbete och projekt inom ramen för din grupp.
  • Se till att projekten bedrivs säkert och enligt uppsatta tidsramar och med hög kvalité.

Om dig
För att lyckas i rollen som arbetsledare på VSM ser vi att du har arbetat minst fem år i entreprenadbranschen, i eller utanför hytten. Du är van att leda andra och tycker om att driva förändringar. Du trivs med att vara spindeln i nätet och trivs med att ta kontakt med både nya och befintliga kunder. Vara en person som ena timmen står mitt i leran för andra timmen sitta i produktionsmöten. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, ser möjligheter i varje möte och är kreativ. Du drivs av människor och affärer samt av att arbeta i en entreprenörsdriven organisation där varje individ har en nyckelposition i laget. Körkort med minst B-behörighet är ett krav.

Vårt erbjudande
Anställningen är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vi har kollektivavtal med Unionen och erbjuder förutom en fantastisk gemenskap sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, medarbetarutveckling med mera.

Kontakt

Välkommen med din ansökan till susanna.malm@bellmangroup.se