Lediga tjänster

Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter inom flera spännande projekt hos oss?

Grävmaskinist till VSM Entreprenad AB

Vi söker Grävmaskinister som vill vara med och bidra med sin kunskap och erfarenhet inom flera spännande projekt hos oss – Är det dig vi söker?

Rollen
Som Grävmaskinist hos oss på VSM är du en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Samarbete och att tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, ordningsam och proaktiv i ditt arbetssätt.

Du vill aktivt bidra för att skapa ett attraktivt arbetsklimat tillsammans med kollegor och en kultur som går hand i hand med VSM’s värderingar och framtidsvisioner.

Din profil
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, ser möjligheter i varje möte och är kreativ. Du drivs av människor och resultat samt av att arbeta i en entreprenörsdriven organisation där varje individ har en nyckelposition i laget.

För att vara aktuell för tjänsten som Grävmaskinist krävs maskinförarutbildning för grävmaskin. Har du datorvana är det meriterande. Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav. Vidare förväntas du i rollen som grävmaskinist hos oss även vara;

  • Lyhörd, kommunikativ och motiverande
  • Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
  • Lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
  • En förebild som är hjälpsam och värnar för ett gott arbetsklimat

Om du talar och skriver svenska eller engelska är det meriterande.

Körkort är meriterande.

Vi erbjuder
I denna roll får du vara en del i vårt härliga arbetslag, i vår spännande tillväxtsresa. På VSM arbetar vi tillsammans och stöttar varandra, vilket präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet.

VSM erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med korta beslutsvägar eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har varierande projekt över tid så olika arbetstider, arbetsplatser och övertidsarbete förekommer.

Vi har kollektivavtal och erbjuder en sjukvårdsförsäkring.

Vill du vara en del av oss på VSM är du välkommen med din ansökan!

Information och ansökan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss:

Region Syd & Väst
HR-Business Partner Pernilla Karlsson, pernilla.karlsson@bellmangroup.se

Region Nord & Öst
HR-Business Partner Susanna Larsson, susanna.larsson@bellmangroup.se

Är tjänsten något för dig?
Ansök genom att bifoga CV och gärna din Linkedin-profil.

Sök redan idag – urval sker löpande!

Om VSM Entreprenad AB

VSM Entreprenad är en av Sveriges ledande mark- och maskinentreprenörer och sysselsätter dagligen ca 500 personer över hela Sverige, inom segmenten INFRA – MARK – ANLÄGGNING – BERG samt Berg- & Grushantering genom stationära och mobila krossanläggningar.

VSM är en del av Bellman Group, en anläggningskoncern som verkar inom bergsprängning, schakt, transport och hantering av massor i Sverige. Bellman Group, med huvudkontor i Solna, har ca 700 medarbetare i 9 dotterbolag och omkring 1700 underentreprenörer. Bellman Group är en koncern i stark tillväxt och moderbolagets företagsobligation är noterad på Nasdaq Stockholm.

VSM Entreprenad AB’s huvudkontor är beläget i Järfälla i Stockholm, samt har kontor i Göteborg och Varberg. VSM är aktiva i projekt över hela Sverige och sysselsätter ca 200 medarbetare med arbete inom anläggning, mark, grundläggning och infrastruktur.